Кожне літо ми чекаємо з нетерпінням.
опубліковано 13 серпня 2018 року о 16:26

Кожне літо ми чекаємо з нетерпінням. Вже перші сонячні дні, обіцяючи незабутні враження, відволікають нас від будь-якої роботи. Хочеться на пляж - ніжитися на пісочному березі й усміхатися сонцю.

Цього літа двадцять п’ять дітей пільгових категорій Маломихайлівської сільської ради (16 учнів Маломихайлівського НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ ім. І.Г. Скакуна» та 9 - Гаврилівської ЗОШ І – ІІІ ступенів) мали унікальну нагоду відпочити та оздоровитися в таборі Салют, який розташований в курортній зоні міста Приморськ Запорізької області. Поїздка на море відбулася за кошти виконавчого комітету Маломихайлівської сільської ради, адже одна путівка коштувала 7665 гривень.

У таборі Салют наші діти цікаво, весело і з користю для свого здоров'я провели свої канікули. У таборі організовано 5 – ти разове харчування в двох великих світлих залах їдальні на 288 посадочних місць. Враховуючи те, що засновниками табору "Салют" є десять великих фермерських підприємств Приморського району, то наші діти на період оздоровчого сезону отримували найсвіжіші, екологічно чистіші продукти, овочі і фрукти. Найулюбленішою частиною табору для дітей - це пляж, який вони відвідували двічі на день, насолоджуючись морем. «Салют» відрізняється від інших таборів тим, що має дуже насичену культурно-розважальну програму. Всі вожаті мали хореографічну і танцювальну підготовку, що робили шоу незабутніми видовищами високого рівня. Кожен день запам’ятався новою пригодою, діти готувалися до конкурсу танців, КВНу, або малювали (конкурс «Чарівний олівець») й створювали капелюхи для вечірок («Шляпна вечірка») . Були змагання між загонами, конкурси «А ось і ми!», «КВН», «Стартинейджер», «Ліплення на піску» так і індивідуальні «Чарівний олівець», «Малюнок на асфальті», «Хет вечірка», «Міс Салют!» та інші, в яких отримували наші діти нагороди та грамоти.

Майже щодня були дискотеки зі світломузикою і хорошим настроєм, де всі танцювали разом під сучасну музику. Радує в «Салюті» не тільки програма, а й люди. Вожаті та вихователі з чуйністю і любов'ю спілкувалися з дітьми, підтримували дружню атмосферу в дитячому колективі і стежили за порядком в загонах. Варто подякувати адміністрації табору, яка сумлінно виконує свої обов'язки і вибирає виключно талановитих і активних молодих людей для роботи з дітьми.

Для наших вихованці це був незабутній літній відпочинок у таборі біля моря, де вони отримали океан позитивних емоцій. Від дітей та батьків дякую всім хто організував цей незабутній літній відпочинок для дітей біля моря саме в цьому таборі, а саме виконавчий комітет Маломихайлівської сільської ради, супроводжуючих Хоружу А.М. та Петрову М.В. і всім, всім, хто допомагав організувати кращу літню пригоду під назвою «САЛЮТ»!!!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux